Pasta

Pastarigets bornholmske gourmet pasta tåler sammenligning med de bedste fra Italien. Pastaen er håndlavet efter italienske traditioner med aftryk af Bornholm og den bliver produceret af lokalt dyrket durum, masser af friske danske økologiske æg og naturens krydderihylde.

Pastaen er drøj i brug og meget mættende. Nok til 4 portioner i en pakke.

Vis 1–12 af 21 resultat

Basilikum hvidløg Pasta

Basilikum hvidløg Pasta er smagfuld og passer godt til det meste. Pastaen er lavet af lokalt dyrket durumhvede, friske danske æg, masser af basilikum og hvidløg. Pastaen er drøj og mættende og en pakke rækker til fint 4 portioner. Basilikum hvidløg Pasta passer godt til retter med kylling, fisk, kød...

Fuldkorn Pasta

Vinder af DR Madmagasinets smagskonkurrence for bedste fuldkornpasta! Rigeligt til 4 portioner i en pakke.  Pastabredde 6 mm Indhold: 230 g  Ingredienser:40 % bornholmsk DURUMMEL, 20 % bornholmsk fuldkornsDURUM, 20 % bornholmsk HVEDEMEL og 20 % friske danske æg, Holdbarhed: 24 mdr. fra produktionsdato. Næringsindhold pr. 100 g:Energi    1535 kJ /...

Kantarel Pasta

Kantarel Pasta er produceret på Bornholm, af lokalt dyrket durumhvede, masser af friske danske æg og frysetørret kantareller. Masser af kantarelsmag og umami, og kan serveres til det hele fra vildt- til vegetarretter. Vendes i lidt smør, lidt god olie og lidt smør inden servering. En pakke pasta, er rigeligt til 4...

Tang Pasta

Tang Pasta  er lavet på den delikate japanske nori tang, der har en fin grøn farve, en frisk tang smag og en meget fin konsistens, der gør den smagfuld og delikat. Tang Pasta er velegnet til alle retter med fisk, skaldyr, salater, og vegetarretter. Tang har et naturligt indhold af...

Chili Pasta

Chili Pasta er produceret af den lokalt dyrket durumhvede, masser af friske danske æg og piri piri chili som giver en god stærk chilismag, der smager godt, men ikke 'lammer' smagsløgene. Chili Pasta er god til oksekød, klassiske frikadeller eller bare som den er, vendt i lidt god olie og...

Citron peber Pasta

Citron peber Pasta er lavet af bornholmsk durum, friske danske æg, æterisk citronolie og stødt peber. Vend den gerne i en Citron Pasta Pesto, det smager skønt og understøtter citronsmagen i pastaen. Citron Pasta er god til det meste, til fisk, kylling, bolognese men kan også bruges som pastaplader i...

Naturel Pasta

Naturel Pasta er den klassiske pasta, der går til det hele, carbonara, bolognese, tomatsauce, salater, vegetarretter, tilbehør eller hovedret – mulighederne er mange, og for at gøre det enkelt og smagfuldt, så anbefaler vi, at pastaen serveres med en af Pastarigets Pasta Pesto Pastabredde 6 mm Indhold: 230 g  Ingredienser:60...

Safran Pasta

Safran Pasta af bornholmsk durum, spansk coupè safran, gurkemeje og friske danske økologiske æg. Safran-Pasta er fantastisk god til fisk og skaldyr – og vi kan anbefale at vende Safran Pasta i Pastarigets Persille Pasta Pesto. Pastabredde 4 mm Indhold: 230 g  Ingredienser:58 % bornholmsk DURUMMEL, 20 % bornholmsk HVEDEMEL, 20...

Oliven Pasta

Oliven Pasta er produceret på bornholmsk durum, friske danske æg og stødt olivenstenmel. Oliven Pasta smager skønt bare vendt i lidt god olie, en klat smør og lidt salt. Rigeligt til 4 portioner i en pakke. Pastabredde 4 mm Indhold: 230 g  Ingredienser:58 % bornholmsk DURUMMEL, 20 % bornholmsk HVEDEMEL, 20 %...

Sort hvidløg Pasta

Sort hvidløg Pasta af bornholmsk durumhvede, friske danske økologiske æg, frysetørret hvidløg og blæk. For at opnå den fulde smagsoplevelse, anbefaler vi at vende Pasta med sort hvidløg i Pastarigets Hvidløgs Pasta Pesto. Serveres til fisk, kylling, i en salat eller som en forret, med en et drys parmesanost.  Pastabredde...

Rødbede Pasta

Rødbede Pasta bliver produceret på bornholmsk durumhvede, friske danske økologiske æg og frysetørret rødbede. For at opnå den fulde smagsoplevelse, så kan vi anbefale at man vender sin Rødbede Pasta i Pastarigets Rødbede Pasta Pesto eller 2 spsk. god olie, ½ tsk. flagesalt og frisk reven rødbede. Rigtig god til...

Ramsløg Pasta

Ramsløg Pasta er god både kold og varm og smager skønt med røget laks, kylling eller bare som den er. For at opnå den fulde smagsoplevelse, så kan vi anbefale at man vender den ny kogte pasta i en Ramsløg-Pasta-Pesto.  Pastabredde 6 mm Indhold: 230 g  Ingredienser:58 % bornholmsk DURUMMEL,...