Salgs- og leveringsbetingelser

Leveringstid
Pastariget bestræber sig på at afsende de bestilte varer hurtigst muligt, men da pakken skal sendes fra Bornholm, kan det vare op til 4 hverdag. Der må påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med højtider og ferier.

Så snart bestillingen afsendes fra Pastariget modtager du en mail med leverings- & track og trace oplysninger.
Alle forsendelser sendes med GLS og vi leverer til Danmark, Sverige, Tyskland og Norge.

Betalingsbetingelser
Ingen forsendelse pr. efterkrav, giro eller checks. Alle priser på siden er inkl. moms og evt. afgifter. Betaling for bestilling sker ikke før vi har afsendt varer til dig. Først da vil beløbet blive trukket på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

De oplysninger du indtaster ved brug af Dankort sendes direkte til NETS (PBS) i krypteret form, dvs. det kun er NETS (PBS), som kan læse disse oplysninger. Pastariget har ikke adgang til oplysningerne. Ved udfyldelse af betalingsoplysninger:
kortnummer; de 16 cifre forrest på betalingskortet, udløbsdato; måned og år er angivet på forside, fire cifre skal indtastes, kontrolcifre de 3 cifre på bagsiden af betalingskortet - alle kontrakter indgås på dansk.

Der kan betales med Mobilepay 99672

Priser
Alle priser er med forbehold for prisstigning, afgiftsændringer og evt. fejl.
Ved køb for 370,- opnås fri fragt

Reklamation
Der er 2 års reklamationsret fra varens modtagelse ifølge købeloven - dog med forbehold for varens holdbarhed. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Køber skal påberåbe sig en fejl/mangel, inden for få dage efter modtagelsen, dog senest inden for 2 måneder. Køber skal skriftligt beskrive, hvad fejlen/manglen omhandler. Når en reklamationsvare returneres skal kopi af faktura vedlægges. Er reklamationen berettiget refunderes returportoen.
Kontakt ang. reklamation: info@pastariget.dk
Returnering skal sendes til: Pastariget, Aarsdalevej 81, DK-3740 Svaneke.

Fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret for levnedsmidler jf. forbrugeraftalelovens § 9. stk. 2. Købet kan fortrydes ved nægtelse af varen, overdragelse af varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til Pastariget Aarsdalevej 81, DK-3740 Svaneke.
Ved returnering af en vare, skal kunden selv betale porto for forsendelsen. Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Når varen er modtaget og fortrydelsesretten kan anvendes, sendes en mail med den videre proces og derefter overføres købsbeløbet til kundens bankkonto.

Sikkerhed
Alle betalinger hos Pastariget foregår gennem en sikker forbindelse med Epay, der er godkendt og kontrolleret af NETS (PBS) - Danmark. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede. Det er kun NETS (PBS) der kan læse informationerne. Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort kan der kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.
Sikkerheden ved handel på Internettet er høj. Du er sikret mod misbrug. Der er ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter krypteret SSL i sit betalingssystem.

Produktinformation
Yderligere information kan fås ved at skrive til os på mail.

Logstatistik
Logstatistik bruges af Pastariget og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Dataregistrering
For at kunne fremsende varer til dig skal du oplyse dit navn og din postadresse, samt E-mail adresse. Når du har afgivet din ordre gemmer vi din ordreoplysninger i 5 år. Oplysninger vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjemand men vil kun findes i Pastarigets egen database, hvor oplysningerne vil blive behandlet fortroligt.

Personoplysninger sendes ikke krypteret, dette gælder ikke kreditoplysninger. Man kan når som helst bede os om at fjerne sine oplysninger eller fjernes fra mailinglisten. Man har altid mulighed for at få indsigt og gøre indsigelse mod vores registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Personoplysningerne opbevares passwordsbeskyttet.

Firmaoplysninger
Pastariget
Aarsdalevej 81
3740 Svaneke
40890311

CVR nr.: 31441374
Danske Bank 4720 12816642