Tilmelding til dette websted giver dig adgang til din ordrestatus og ordre historik. Udfyld blot felterne herunder, så får vi en ny konto opsat til dig på kort tid. Vi beder dig kun om oplysninger, der er nødvendige for at gøre købsprocessen hurtigere og lettere.
Opret en kontoPakken indeholder: 4 x 1 kg mel dyrket på Frennegaard (1 ølandshvede, 1 manitoba, 1 durum, 1 tritordeum ) Foretrækker du en anden sammensætning, kan det sagtens lade sig gøre. Så skal du bare lægge dem i Indkøbskurven enkeltvis, så opnår du samme gode pris.
Manitoba hvedemel har en unik bageevne og kaldes for verdens bedste brødhvede. Manitoba har et meget højt indhold af gluten, der gør dejen mere smidig og elastisk og giver et ekstra luftigt brød med sprød skorpe. I Provinsen Manitoba i Canada, hvor kornet oprindeligt stammer fra, er melet kendt som ’Præriens hvide guld’. Manitobahvede er en hård hvedesort, og den gode hæve evne giver et luftigt brød og en sprød skorpe. Velegnet til brød, pasta og pizza. Indhold: ManitobaHVEDEMEL 100%
Gunstige vejrforhold på Bornholm gør det muligt at dyrke den ellers solkrævende hvedesort på de nordlige breddegrader. De klimatiske forhold på Bornholm med mange solskinstimer og varme havstrømme omkring øen, giver durum gode betingelser. Brød bagt med durum får en fyldigere smag, mere struktur og et rustikt udseende. Kendetegnet for durumhvede er dens gyldne farve. Durumhvede er en hård hvedesort med et højt indhold af gluten, hvilket giver en god hæve evne, som giver luftigt brød og en sprød skorpe. Velegnet til brød, pasta og pizza. Durumhveden dyrkes på Frennegaard i Svaneke og valses til mel på Bornholms Valsemølle i Åkirkeby. Landmand Finn Harild fra Frennegaard og møller Niels Jespersen fra Bornholms Valsemølle har igennem mange år haft tæt et samarbejde, der har resulteret i adskillige unikke meltyper. Indhold: DurumHVEDEMEL 100%
Ølandshvede er en gammel kornsort, der sortsmæssigt befinder sig mellem traditionel vårhvede og spelthvede og stammer oprindeligt fra Øland i Sverige. Ølandshvede har et højt proteinindhold, der giver gode bagegenskaber og smagen er let sødmefuld med en snert af nødder, der udvikler sig allerbedst under langtidshævning. En dej lavet på ølandshvedemel skal være så fugtig som mulig, og ved grundig æltning, er melet i stand til, at rumme mere vand. Resultatet er et mere fugtigt brød, der holder sig længere. Ølandshvede dyrkes på Frennegaard i Svaneke og valses til mel på Bornholms Valsemølle i Åkirkeby. Landmand Finn Harild fra Frennegaard og møller Niels Jespersen fra Bornholms Valsemølle har igennem mange år haft tæt et samarbejde, der har resulteret i adskillige unikke meltyper.
En ny type mel har set dagens lys på Bornholm. Finn Harild på Frennegaard var den første til at høste den nye kornsort Tritordeum, som har været 30 år undervejs og er en krydsning mellem vild byg og durumhvede. Smagen er dejlig rund og sød og melet har en flot gyldengul farve. Tritordeum har durumhvedens fremragende bage kvalitet og har byggens gavnlige egenskaber. En ny og spændende mel, der spås en lovende fremtid. Tritordeum er en special afgrøde, der dyrkes på Frennegaard i Svaneke, som det eneste sted i Danmark. 100 % dansk produkt. Indholder: TritordeumHVEDEMEL
Pakken indeholder: 2 poser Manitobaboller lyse og 1 pose Manitobabolle mørke. Foretrækker du en anden sammensætning, kan det sagtens lade sig gøre. Så skal du bare lægge dem i Indkøbskurven enkeltvis, så opnår du samme gode pris.
Brødblanding lyse Manitobahvede boller m/hørfrø Tilsæt kun vand Giver 16 boller eller 1 brød Indeholder: Manitobahvedemel, fuldkornshvedemel, havregryn, hørfrø, salt, gær Indhold 700 g
Brødblanding mørke Manitobahvedeboller m/sesamfrø Tilsæt kun vand Giver 16 boller eller 1 brød Indeholder: Manitobahvedemel, fuldkornshvedemel, havregryn, sesamfrø, salt, gær, hvedemalt Indhold 700 g
Pakken indeholder: 3 x 5 kg special mel fra Frennegaard (1 durum, 1 manitoba, 1 hvedemel ekstra) Foretrækker du en anden sammensætning, kan det sagtens lade sig gøre. Så skal du bare lægge dem i Indkøbskurven enkeltvis, så opnår du samme gode pris. Vælg mellem TritordeumHVEDEMEL, ManitobaHVEDEMEL, DurumHVEDEMEL og HVEDEMEL Ekstra Prisen er inkl. et fragtgebyr på kr. 25,- Normalpris kr. 375,- Spar kr. 50,-
Manitoba mel stammer oprindeligt fra Manitoba provinsen i Canada, hvor de lokale, kalder det 'Præriens hvide guld' eller 'Verdens bedste brødhvede' pga dets enestående bageevne. Manitoba er en hård hvedesort, med et meget højt indhold af gluten, der giver et luftigt brød med sprød skorpe. Manitoba er en special afgrøde, der dyrkes på Frennegaard i Svaneke, som det eneste sted i Danmark. 100 % dansk produkt. Prisen er inkl. et fragtgebyr på kr. 25,- Indhold: ManitobaHVEDEMEL 100%
Gunstige vejrforhold på Bornholm, gør det muligt at dyrke den ellers meget solkrævende hvedesort på de nordlige breddegrader, men de mange solskinstimer og de varmehavstrømme omkring øen, giver durumhveden gode betingelser. Durum er en hård hvedesort med et højt gluten indhold, der giver pastaen bid og brød en sprød skorpe Durum er en specialafgrøde, der dyrkes på Frennegaard i Svaneke, som det eneste sted i Danmark. 100 % dansk produkt. Prisen er inkl. et fragtgebyr på kr. 25,- Indhold: DurumHVEDEMEL 100%
En ny type mel har set dagens lys på Bornholm. Finn Harild på Frennegaard var den første til at høste den nye kornsort Tritordeum, som har været 30 år undervejs og er en krydsning mellem vild byg og durumhvede. Smagen er dejlig rund og sød og melet har en flot gyldengul farve. Tritordeum har durumhvedens fremragende bage kvalitet og har byggens gavnlige egenskaber. En ny og spændende mel, der spås en lovende fremtid. Tritordeum er en special afgrøde, der dyrkes på Frennegaard i Svaneke, som det eneste sted i Danmark. 100 % dansk produkt. Prisen er inkl. et fragtgebyr på kr. 25,- Indhold: TritordeumHVEDEMEL