Opskrift til 3 pers.
2 stk. kyllingebryst eller -filet
2 spsk. rapsolie
2 fed hvidløg
½ frisk chili
1 bdt. forårsløg
Skallen af 1 citron, 2 spsk. citronsaft
1 dl piskefløde
1 dl hønsebouillon
Salt og peber
1 pakke Choko Pasta
Steg kyllingebrysterne møre i olien. Lad dem blive liggende på panden, så de holder sig varme. Bouillon og fløde varmes op i en gryde. Chili og hvidløg hakkes fint og tilsættes. Citronsaft og skallen fra citronen tilsættes og saucen smages til med salt og peber. Forårsløg skæres i mindre stykker og kommes i.
Lad retten småsimre 1-2 min. og jævnes med lidt maizena. Pastaen koges, dryppes af og blandes i saucen. Retten portion anrettes. Kyllingebrysterne skæres ud som en vifte eller i tern, som kan blandes i saucen. Serveres med friskrevet parmesanost.