Pasta og Citron kylling

Pasta og Citron kylling

3-4 personer

2-3 stk. kyllingefilet eller bryst,
rapsolie,
2 fed hvidløg,
½ tsk. knust eller hakket chili
1 bdt. forårsløg,
Skallen af 1 citron, 2 spsk. citronsaft,

½ dl piskefløde
½ dl kyllingbouillon
Salt og peber
1 pakke pasta fra Pastariget (helst Choco Pasta eller Citron Pasta)

Skær kyllingebrysterne ud i tern og steg dem møre i olie i en gryde. Hældes over i en skål til senere brug. Chili og hvidløg hakkes fint og svitses let i gryden i lidt olie. Bouillon og fløde tilsættes og koges op sammen med citronsaft og skallen fra citronen, saucen smages til med salt og peber. Forårsløg skæres i skiver og kommes i sammen med kyllingen. Lad retten småsimre i ca 1 min. Saucen kan jævnes med lidt maizena. Pastaen koges, dryppes af og vendes enten i en citron pesto eller direkte i saucen. Retten portionanrettes og serveres straks, gerne med reven parmesanost. Velbekomme!