Pasta med citron-kylling

Pasta med citron-kylling

2-3 personer


2 stk. kyllingebryst
2 spsk. rapsolie
2 fed hvidløg
½ frisk chili
1 bdt. forårsløg
Skallen af 1 citron, 2 spsk. citronsaft
½ dl piskefløde
1 dl kyllingbouillon
Salt og peber
1 pakke pasta fra Pastariget (Choco Pasta eller Citron & hvid peber)

Steg kyllingebrysterne møre i olien. Lad dem blive liggende på panden, så de holder sig varme. Bouillon og fløde varmes op i en gryde. Chili og hvidløg hakkes fint og tilsættes. Citronsaft og skallen fra citronen tilsættes og saucen smages til med salt og peber. Forårsløg skæres på langs og kommes i. Lad retten småsimre i ca 3-5 min. Saucen jævnes med lidt maizena. Pastaen koges, dryppes af og blandes i saucen. Retten portionsanrettes. Kyllingebrysterne skæres ud som en vifte og anrettes over pastaen, pyntes med friske basilikumblade og citron. Serveres med friskrevet parmesanost. Pastaretter med smag.