Pasta med kantareller

Pasta med kantareller

2 pers.

1 spsk. rapsolie
1 spsk. smør
2 små skalotteløg 
2 fed hvidløg

200 g kantareller (eller andre svampe)
½ dl hvidvin
1 dl fløde
Timian, Rosmarin
Salt og Peber
Parmesanost
Persille
1 pakke Kantarel Pasta fra Pastariget eller anden favorit variant.

Sæt vand over til pasta, husk rigeligt salt. Rens og skær kantarellerne ud i pæne stykker, og rist dem let på panden i smør og olie sammen med hakket løg og hvidløg – hæld hvidvin og fløde ved, og lad det småsimre i nogle minutter. Smag til med timian, rosmarin, salt og peber.

Kog pastaen i cirka 3-4 minutter, tag pastaen direkte op fra gryden og ned i saucen, og vend det hele godt rundt, indtil retten sætter sig. Parmesanost og persille drysses på toppen, og retten er klar til servering.