Kantarel Pasta med vildt sauce

Kantarel Pasta med vildt sauce

2 pers.

 

100 g skært vildtkød eller oksekød
Rapsolie
1 fed hvidløg
2 skalotteløg
150 g kantareller eller anden svamp
½ dl vand eller vildtbouillon
½ dl piskefløde
2 tsk. timian
3-4 knuste enebær
Salt og peber
2 stængler bladselleri

1 pk Kantarel Pasta eller Naturel Pasta

 Sæt vand over til pasta. Skær kødet ud i lige store tern og brun kødet i en gryde. Tag kødet op og hak løg og hvidløg, som svitses let gryden, og tilsæt og svits dernæst svampene. Hæld vand/bouillon og fløde ved og smag til med timian, enebær, salt og peber. Skær bladselleri ud i skiver og lad dem simre med et par minutter.  Saucen kan jævnes med lidt maizena. Kantarel Pastaen koges i rigeligt vand godt med salt i 3-4 min, dryppes af og vendes i 1 spsk. smør, 1 spsk. rapsolie og ½ tsk. flage salt. Pastaen fordeles på tallerkenerne og vildt saucen anrettes på toppen.