Ingefærpasta med mørbrad og appelsinsauce

Ingefærpasta med mørbrad og appelsinsauce

2 personer


1 lille mørbrad
2 spsk. rapsolie
½ dl vand
½ dl fløde
Saften fra ½ appelsin + lidt reven skal pynt
½ tsk. sukker
salt og peber
1 squash
½ pakke Gourmet Pasta (Ingefær & appelsin, Naturel)

Puds kødet rent og skær ud til bøffer. Steg bøfferne på en pande, og læg dem i et ildfast fast. Skær squashen ud i skiver, og steg dem let på panden. Læg dem oven på bøfferne. I en kasserolle hældes vand, fløde, appelsinsaft, sukker, der skal småkoge 3-5 min. ved svag varme. Smag til med salt og peber. Retten jævnes med lidt maizena. Hæld saucen over bøfferne, og kog pastaen efter anvisningen. Vend den nykogte pasta i ½ spsk. rapsolie, ½ tsk. flagesalt, lidt appelsinskal og en smule frisk reven ingefær. Server straks retten.