Pasta med torsk, forårsløg og asparges

Pasta med torsk, forårsløg og asparges

Pasta med torsk, forårsløg og asparges

3 personer

6 grønne asparges
6 forårsløg
200 g torskefilet
50 g smør
Saft fra en halv citron
1 dl fløde
1 tsk. oregano
1 tsk. timian
Lidt jævning
Persille i små buketter

1 pk Pasta fra Pastariget (f.eks Citron-peber, Ramsløg eller Naturel Pasta)

Sæt en gryde over med vand tilsat salt.

Asparges og forårsløg deles på langs – jo tyndere, des bedre. De blancheres i pastavandet inden pastaen kommes i. Pastaen koges efter anvisning på pakken.

Smelt smørret og steg torskefileten let i en sauterpande. Tag torsken op og holde den lun.

Hæld citronsaft, fløde og lidt vand på panden, kog op og tilsæt forårsløg, asparges, timian, oregano. Saucen smages til med salt og peber. Kan evt. jævnes en smule.

Anret pastaen på en tallerken. Bræk torsken i mindre stykker og læg dem oven på. Hæld saucen over, og pynt med frisk persille. Godt nytår!