Opskrift til 3 personer
300 g fersk laks eller 200 g røget laks
2 spsk. rapsolie
2 fed hvidløg
150 g frisk spinat
½ dl fiskeboullion
½ dl fløde
½ tsk maizena
salt og peber
1 pakke Basilikum – hvidløg Pasta
Sæt vand over til pasta. Skær laksen ud i tern, brunes let på panden på alle sider. Tilsæt det fint hakkede hvidløg og spinaten, når spinaten er faldet sammen, tilsættes fiske- bouillon og fløde, som bringes i kog, jævnes med maizena og smages til med salt og peber. Når vandet koger tilsættes salt og pastaen koges efter anvisning på pakken,
Vend den ny kogte pasta i saucen og anret på tallerken og pynt med laks, basilikumblade og lidt reven parmesan på toppen. Retten serveres straks.
Tips: Røget laks kan også bruges, og den skæres i tynde skriver og tilsættes først når retten er færdig.
Basilikum Pasta med laks og spinat
24Nov
