Prisvindende pasta fra Bornholm

Mange tror, at frisk pasta er bedre end tør pasta, men sådan forholder det sig ikke og det har Pastariget bevist med sin prisvindende pasta.

Pastariget producerer tørret pasta, men det betyder ikke, at pastaen har en ringere kvalitet, end hvis den var frisk – tværtimod. 

Faktisk producerede Pastariget frisk pasta i de første år af firmaets levetid, men er gået over til udelukkende at producere den tørre variant, der udmærker sig ved en endnu bedre kvalitet – bedre bid og bedre smag.

Den smager fantastisk -nu behøver jeg ikke købe italiensk pasta mere«

Francis Cardenau

Pastaens fine kvalitet bevises bl.a. ved, at den har vundet flere fødevarepriser – bl.a. Børsens Fødevarediplom for bedste smag og kvalitet og i  forbindelse med overrækkelsen af prisen udtalte stjernekokken Francis Cardenau: 

»Den smager fantastisk – nu behøver jeg ikke købe italiensk pasta mere.« 

KOGETIP

Pasta koges uden låg i rigeligt vand tilsat godt med salt

Desuden har Pastariget  vundet smags-konkurrencen for bedste pasta og for bedste fuldkornspasta i DR1’s tv-program Madmagasinet.

Mange danskere tror fejlagtigt, at frisk pasta er i en højere kvalitet end tør pasta.  »Hvis man besøger et italiensk supermarked vil man opdage, at der næsten ingen frisk pasta fettucine er at finde på hylderne,« forklarer Susanne Bloch

Pastariget producerer udelukkende pasta af den bornholmske durum, der har et naturligt højt proteinindhold, masser af friske danske økologiske æg og naturens krydderihylde, hvilket sikrer kvaliteten, og som gør at pastaen mætter meget mere end almindelig pasta, og så skal den kun koge i tre minutter, før den er al dente og klar til servering.

»Vi spiser selv pasta to-tre gang om ugen, enkle retter med få ingredienser, der har meget smag, det er godt hver gang, og det er det geniale ved pasta,« siger Susanne Bloch.

Pastariget vandt både konkurrencen for bedste pasta og bedste fuldkornspasta i DR1's Madmagasinet