Tilmelding til dette websted giver dig adgang til din ordrestatus og ordre historik. Udfyld blot felterne herunder, så får vi en ny konto opsat til dig på kort tid. Vi beder dig kun om oplysninger, der er nødvendige for at gøre købsprocessen hurtigere og lettere.
Opret en kontoPastariget producerer tørret pasta, men det betyder ikke, at pastaen har en ringere kvalitet, end hvis den var frisk – tværtimod.
Faktisk producerede Pastariget frisk pasta i de første år af firmaets levetid, men er gået over til udelukkende at producere den tørre variant, der udmærker sig ved en endnu bedre kvalitet – bedre bid og bedre smag.
Pastaens fine kvalitet bevises bl.a. ved, at den har vundet flere fødevarepriser – bl.a. Børsens Fødevarediplom for bedste smag og kvalitet og i forbindelse med overrækkelsen af prisen udtalte stjernekokken Francis Cardenau:
»Den smager fantastisk – nu behøver jeg ikke købe italiensk pasta mere.«
Desuden har Pastariget vundet smags-konkurrencen for bedste pasta og for bedste fuldkornspasta i DR1’s tv-program Madmagasinet.
Mange danskere tror fejlagtigt, at frisk pasta er i en højere kvalitet end tør pasta. »Hvis man besøger et italiensk supermarked vil man opdage, at der næsten ingen frisk pasta fettucine er at finde på hylderne,« forklarer Susanne Bloch
Pastariget producerer udelukkende pasta af den bornholmske durum, der har et naturligt højt proteinindhold, masser af friske danske økologiske æg og naturens krydderihylde, hvilket sikrer kvaliteten, og som gør at pastaen mætter meget mere end almindelig pasta, og så skal den kun koge i tre minutter, før den er al dente og klar til servering.
»Vi spiser selv pasta to-tre gang om ugen, enkle retter med få ingredienser, der har meget smag, det er godt hver gang, og det er det geniale ved pasta,« siger Susanne Bloch.