Rødspætterulle med rejer og pasta

Rødspætterulle med rejer og pasta

2 pers.

4 rødspættefiletter eller anden fladfisk (søtunge, skrubbe e.a)
50 g rejer (kan evt. hakkes i minihakker)
100 g flødeost (gerne med urter)
Salt, peber
3 porrer eller et spidskål
1½ dl hvidvin eller fiskebouillon
Grøn salat efter eget ønske.
Evt. et par asparges
Crema el balsamico


Tænd ovnen på 200 grader.

Filetterne duppes af og rulles ud, drysses med lidt salt og peber og smøres med flødeost og til sidst lægges rejer på og filetterne rulles sammen.

I et ildfastfad anrettes en bund af porrer eller snittet spidskål, der drysses med salt og peber og tilsættes 1½ dl hvidvin eller fiskebouillon.

Anret fiskeruller ovenpå og dæk med sølvpapir. Sæt fadet i ovnen i 25-30 min.

Bland en grønsalat efter eget ønske, vi har brugt hakket broccoli og blomkål blandet med rucola salat og ristede hakkede mandler.

Dressing: En god crema al balsamico.

Sæt vand over til pasta, rigeligt med vand og godt med salt. Damp evt. et par asparges i vandet når det koger.

1 pk Choko Pasta, Sort hvidløg eller Tang Pasta

Kog pastaen 3-4 min. til den er klar. 

I  en skål hældes enten 1 Citron Pasta Pesto fra Pastariget eller 2 spsk. god olie, (gerne citronolie) og ½ tsk. flage salt. Når pastaen er dryppet af, hældes pastaen op i skålen og vendes godt rundt. 

Retten anrettes og serveres på tallerken. Hæld crema al balsamico på både fisk og salat.