Pasta med laks og spinat

Pasta med laks og spinat

2 personer

Ca. 200 g rå laks eller røget laks
2 spsk. rapsolie
2 fed hvidløg
100 g spinat
½ dl fiskeboullion
½ dl fløde
salt og peber
1 pakke Gourmet Pasta (Basilikum, Ramsløg, Citron & hvidpeber)

Skær laksen ud i tern, brunes let på panden på alle sider. (Røget laks, tilsættes først til sidst.)Tilsæt det finthakkede hvidløg og spinaten. Lad spinaten falde sammen. Tilsæt vand og fløde, der bringes i kog. Lad retten småsimre i 3-5 min. ved svag varme. Smag til med salt og peber. Retten jævnes med lidt maizena, ved behov. Kog pastaen efter anvisningen. Vend den nykogte pasta i saucen, og server straks retten. Kan evt. drysses med lidt friskrevet parmesanost.


Tips: Røget laks kan også bruges, men skal først tilsættes, når retten er færdig.